Chemických sraček v jídle je asi málo
Chemické příměsy - tzv. éčka, kterými je jídlo, které si běžně kupujeme napuštěno, nejspíš co do umělosti nestačí, a tak se britští vědci místo vymýšlení účinného léku na rakovinu nebo jiné nemoci sužující lidstvo rozhodli, že vrazí peníze do pokusu, jehož výsledkem by v budoucnu mělo být to, že nám budou dávat žrát kompletně umělý sračky z laboratoře (www.novinky.cz/domaci/308562-umele-maso-ma-nasytit-lidstvo-premieru-bude-mit-v-londynske-restauraci.html).
Krom samotného principu, že bysme se měli živit v podstatě umělou hmotou, je to celý jedna velká pičovina, která zase napadla nějakou "chytrou hlavu", podobně jako když Američani před časem bádali, jak posunout Zemi od Slunce tak, aby ji za několik stovek nebo tisíc let nepohltilo. Na jednu stranu je sice pravda, že by se výrobou umělého masa částečně vyřešil problém skleníkových plynů, a tedy i ozónové díry a globálního oteplování a taky by tolik zvířat netrpělo v těch otřesných podmínkách ve velkochovech, ale na druhou stranu by se takhle v kombinaci s výrobou umělýho jídla obecně mohlo rovnou zrušit zemědělství a mraky lidí by přišly o práci. A vůbec už jenom ta představa je na poblití - už tak dost, že se např. spoustu druhů šunky skládá z mouky, pomletých kůží, kopyt a celý je to natažený vodou, aby na obyčejných lidech kapitalisti ušetřili...